Известие

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колежката щом не иска да пуска снимки на нея с алфата, то като гледам не и пречи да се разпише в темата "Алфа Ромео - има ли живот извън сервиза?"
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Колежката щом не иска да пуска снимки на нея с алфата, то като гледам не и пречи да се разпише в темата "Алфа Ромео - има ли живот извън сервиза?"
      хм,така е,на зле започвам с алфата,ами да видим докъде ще я докарамДАНО да има живот извън сервиза))

Comment

Е, не е толкова страшно. Явно я оставяш много да си почива, та и се мота акъла. Моята я скъсвам от разходки и няма време за глупости. От ТО на ТО на 10 000.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Недоизгоряла нафта... би следвало и да си мирише на нафтичка даже. При мен се е получавало обаче на един бус на който печката се беше повредила. Та не знам ако е някоя "северна" италианка и има печка... или нещо не изгаря добре нафтата.
          Но при мен става дума за бус, който пушеше на място или на ниски предавки. И само при студено (т.е. когато работеше печката)

Comment

Първоначално публикувано от total156 Покажи съобщение
            Недоизгоряла нафта... би следвало и да си мирише на нафтичка даже. При мен се е получавало обаче на един бус на който печката се беше повредила. Та не знам ако е някоя "северна" италианка и има печка... или нещо не изгаря добре нафтата.
            Но при мен става дума за бус, който пушеше на място или на ниски предавки. И само при студено (т.е. когато работеше печката)
            При мен е по-различно.Установих,че обича антифризазагря последно,капачката на антифриза изпусна,а я смених с нова и загуби парното...май е гарнитура.Закарах я на майстора,чакам резултати.Ама той е малко зает,а и аз не бързам и без друго ще уча един месец в София и колата не ми е спешна.Да се надявам,че като се върна ще я карам)))

Comment

Е това исках да ти спестя,че може да е гарнитура,та за това те накарах да следиш антифриза.И все пак докато не се види дали надува нищо не може да се каже на 100%.
              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

аз мисля, че беше хубаво с колата и в София обаче По наблюдения в последните 5 години от както имам и контакт с марката, едни от най-добрите майстори са там. Успех с ремонта, дано го направят качествено за да се изкефиш буквално на колата си след това и да и "сложиш" много безаварийни километри

Comment

Първоначално публикувано от total156 Покажи съобщение
                  аз мисля, че беше хубаво с колата и в София обаче По наблюдения в последните 5 години от както имам и контакт с марката, едни от най-добрите майстори са там. Успех с ремонта, дано го направят качествено за да се изкефиш буквално на колата си след това и да и "сложиш" много безаварийни километри
                  хм,няма как да е с колата-оказа се по-сериозно-глава...шупла имало...сега търся втора употреба,така че ще е в бокса поне седмица,докато намеря

Comment

Колежке, като намериш глава , разбери се с човека който ти я продава да можеш да я върнеш ако има проблем, после я даваш на майстора и той да ходи да я "снима" че да нямаш проблеми после

Comment

Първоначално публикувано от nexs7910 Покажи съобщение
                      Колежке, като намериш глава , разбери се с човека който ти я продава да можеш да я върнеш ако има проблем, после я даваш на майстора и той да ходи да я "снима" че да нямаш проблеми после
                      това го знам,колега и го направих.Вече е сглобена и е в движение.Сега ще видя дали пак пушии антифриза смених и главата е шлайфана малко и гарнитурата е нова ....и дано да е за последно

Comment

Ми значи вече чакаме снимки
                        Успех и много безаварийни!
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Да,само да се прибера-около 20

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                            ми,още няма да има снимкиВсичко уж е 6,ама нещо ме съмняваТази седмица си дойдох и...като покарах колата,като я изгася ми мирише на нафта.Дайте съвет какво да гледам.Гледах дузите,да не е от как се казваха-дефтунки или нещо такова.Имаше малко нафта там,ама стегнах тръбичките и сега там няма.Мирише някъде към горивния филтър,даже днес сутринта пуснах парното и ми домириса на нафта.Да е помпа?

Comment

Пипни под нафтовия филтър дали не е мокро от нафта
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Пипни под нафтовия филтър дали не е мокро от нафта
                                не,не е мокро.А как да кача снимки тук?
                                Last edited by tonov; d.m.y г., 19:44.

Comment

Working...
                                X